СЕРВИЗ за компютри  Лозенец София
Ремонт на компютри, лаптопи, монитори, таблети, принтери, GSM-и
Мобилен : 0897 955 606 Skype: unitrade

/ за спешни случаи работим  и в  неделя след предварителна договорка /

      Имате нужда от бърз ремонт на Вашия компютър. КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ Лозенец – “Унитрейд електроникс”  извършва сервиз на компютърна техника. Предлагаме и  широка гама от компютърни услуги. Възможен е  ремонт и на място при клиента след предварителна договорка за време на посещение и цена.

Атрактивни цени на пазара на IT услуги.

С КАКВО СЕ  РАЗЛИЧАВА КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ Лозенец – Унитрейд Електроникс ОТ ОСТАНАЛИТЕ СЕРВИЗИ ЗА КОМПЮТРИ

Унитрейд електроникс е общност  от компютърни специалисти, чиято задача е разрешаването и отстраняването на компютърни повреди. Извършваме насрочени посещения за ден и час, както и разрешаването на внезапно или инцидентно възникнали компютърни проблемни ситуации, на място при клиента. Ние извършваме компютърно ремонтни дейности на адрес в офиса или дома на клиента или при необходимост носим дадената техника в базата за ремонт. КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ –  ПОДВИЖЕН СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ.

КАК СПЕСТЯВАМЕ ВРЕМЕ И ПАРИ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ?

Нашите компютърни услуги са на конкурентни цени с тези на останалите компютърни сервизи. С това се обезсмисля ходенето Ви напред-назад по компютърни сервизи и пръскането на излишни пари по транспортирането на повредената компютърна техника. Ставането рано сутрин преди работа или изчакването след свършване на работа. А ако компютърния сервиз не работи, а вие сте станали рано или сте закъснели след работа? Представете си задръстванията и търсене на място за паркиране. Разходите Ви за ремонт на компютъра неосезаемо се покачват. Накрая ще разберете колко пропиляно време и пари сте изгубили за справянето с компютърния проблем. А можеше да бъде толкова просто и лесно! Да може, а решението се казва Унитрейд Електроникс.

Изграждане на мрежи:

КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ Лозенец извьршва изграждането на компютърна мрежа във Вашия дом или офис. Това не е лесна задача. Дори прекарването на кабел по стената трябва да спазва определени стандарти. Ние Ви предлагаме качество и спазване на всички стандарти, което е равносилно на максимална производителност на Вашата мрежа. Услугите, които предлагаме са:структурно окабеляване на Вашия дом или офис, изграждане на безжични мрежи, инсталиране на мрежови устройства , комутатори (switches), сървъри и др., и други

Поддържаме всички известни марки: Acer  , Apple , ASUS , DELL , Fujitsu , Hewlett Packard ,Intel , LENOVO/IBM , Sapphire , Toshiba

КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ Лозенец Унитрейд Електроникс

РАБОТИМ С ДИРЕКТЕН ДОСТАВЧИК НА КАЧЕСТВЕНИ КОМПОНЕНТИ ЗА ВСИЧКИ МАРКИ ЛАПТОПИ