Share

Продаваме копчета , бутони , клавиши за клавиатура на лаптоп

Продаваме бутони / копче, клавиш /  за различни видове клавиатури за преносими компютри /лаптоп /.

Мобилен : 0897 955 606

Тел: (02) 963 40 99

снимките са примерни

Продаваме копчета , бутони , клавиши за клавиатура на лаптоп

Поддържаме  клавиатури за лаптопи

Acer  , Apple , ASUS , DELL , Fujitsu , Hewlett Packard ,

Intel , LENOVO/IBM , Sapphire , Toshiba

Повреда клавиатура на лаптоп от механично въздействие

Какво трябва да се направи при повреждане на клавиатура на лаптоп?

1. При отделени бутони от клавиатурата не трябва да се правят опити за ремонт, за да не се повреди закрепването. Отделените бутони и елементи на закрепването заедно с лаптопа се доставят в специализирания сервизен център.
2. Не трябва да се правят опити за залепване на бутоните към съответните места, защото при попадане на лепило в контактите на клавиатурата следва ремонт с пълно разглобяване на лаптопа.
3. При силен удар на клавиатурата причинил деформация на корпуса, веднага трябва да се извади акумулаторната батерия на лаптопа, за да се избегне късо съединение в захранващата система.

Клавиатура на лаптоп залята с течност

Какви мерки трябва да се предприемат ако върху клавиатурата попадне течност?

Внимание! Не опитвайте да премахнете влагата със сешоар, защото горещият въздух може да разтопи клавишите, което ще затрудни последващия ремонт.

1. Да се изключи лаптопа от контактната мрежа,  след което веднага да се извади батерията.
2. Ако течността е попаднала върху акумулаторната батерия, трябва да се подсушат металните контакти и корпуса на батерията със суха кърпа или салфетка.
3. Лаптопът да се постави на равна повърхност с клавиатурата надолу, за да може да изтече попадналата в него течност. Трябва да се внимава да не попадне течност върху дисплея.
4. Ако нямате нужната квалификация, не се опитвайте да ремонтирате лаптопа и клавиатурата му. Опитите за самостоятелно ремонтиране обикновено водят до затруднен и оскъпен сервизен ремонт.
5. Лаптоп залят с течност трябва възможно най-бързо да се диагностицира в специализиран сервиз за лаптопи. Влагата в корпуса на лаптопа може да предизвика корозия в контактите на системната платка, което води до скъпо струващ ремонт или пък до нуждата от замяна с нова.

Продаваме копчета , бутони , клавиши за клавиатура на лаптоп

Share