Продажба на компютри Лозенец нови и втора употреба , Продажба на компютърна техника Лозенец

Моля, посетете сайта ни: https://hardware.bg/ за информация и поръчки на IT продукти . Моля, за информация и подробности, не колебайте да се свържете с нас.

Оптимална конфигурация. Индивидуално решение. Винаги се съобразяваме с изискванията на клиента, но не винаги се съгласяваме с него, особено когато това е в ущърб на качеството на желаната техника. Така Вашият компютър ще бъде създаден според Вашите нужди и бюджет и ще бъде най-доброто, което ще получите за Вашите пари.

Ние не Ви продаваме набор от компютърни  компоненти, набързо насипани в компютърна кутия,  а Ви предаваме жива, работеща  система,   преминала необходимите тестове с операционната система, която ще използвате, преминала задъжителна  проверка и тест.

Нашите компютри  не се запечатват с гаранционен стикер. Това Ви дава свободата да почистите системата си или подмените и добавите компонент без да губите време и средства за транспорт.
Опитът ни като асемблатори ни  дава възможност да подберем най – добрите компоненти на  ОЕМ пазара от реномирани производители . Ползваме официални канали за доставка. Използваме утвърдени и доказали се компютърни технологии.

Acer  , Apple , ASUS , DELL , Fujitsu , Hewlett Packard , Intel , LENOVO/IBM , Sapphire , Toshiba

Продажба компютри Лозенец

Ние ще продължим да предлагаме последните технологии, възможно най-доброто обслужване, на възможно най-добрата цена. Ние винаги ще се стремим да бъдем Ваш надежден партньор.

Продажба на компютри на кредит , Продажба на компютри и на изплащане Лозенец