Пълнене на тонер касети Лозенец

КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ Лозенец София
Мобилен : 089 6631424 Skype: unitradee

Предлагаме отговорно и качествено пълнене – зареждане, презареждане, рециклиране и профилактика на тонер касети за принтери, скенери, копирни машини, факсове и мултифункционални устройства (принтер, скенер, копир и/или факс в едно)

  • Презареждаме касети за всички марки и модели принтери : Brother , Canon , HP , Epson , Lexmark , Samsung , Xerox

  • Използваме качествен тонер за зареждане

  • Зареждаме ги до горе или с точната доза тонер

  • Касетите се обслужват от персонал с многогодишен опит

Желателно е да се свържете с нас преди да дойдете на място в магазина ни – няма как да държим всички над 15 000 консуматива налични, но можем да Ви ги подсигурим в рамките на 48 часа.

Все пак, преди да вземете решение е добре да ни потърсите за да Ви консултираме – хората в сервизите за зареждане ( пълнене, презареждане или рециклиране ) на тонер касети са професионалисти, и могат да Ви дадат конкретна и полезна информация свързана с вашия принтер, сленер, копирна мапина или друго печатащо устройство.

Обикновено услугата за зареждане ( презареждане, пълнене или рециклиране ) отнема до 24 часа, но всичко зависи от модела и марката на вашето печатащо устройство ( принтер, скенер, копирна машина, факс ).

Разполагаме с голямо количество  налични консумативи , при което зареждането отнема до няколко часа

Също така предлагаме :

– Ремонт на барабан-касети

– Ремонт на лазерни принтери

– Ремонт на лазерни многофункционални устройства

– Ремонт на малки и средни копирни машини

В процеса на експлоатация се износват и дефектират различни модули и възли на печатащите устройства. Нашaта цел е ремонт на дефектните блокове (което в болшенството случаи е възможно), а не влагане и продажба на скъпи резерни части. Клиентът винаги е информиран за състоянието на техниката, като при неотложна необходимост от смяна на резевна част се извършва консултация на клиента за всички възможни варианти – цени, алтернативи на оргинални резервни части с такива на други производители.

С цел гарантиране на качествен ремонт на принтери без оскъпяване, всеки ремонт се оценява спрямо вложения труд необходим за отстраняване на проблема. За разлика от многото фирми предлагащи твърда цена за ремонт на принтер,грантираме, че клиента ще заплати само за действително свършена работа.

Снимки