Share

Онлайн сервиз и поддръжка

Това е същата поддръжка, извършвана от същите специалисти, при които носите компютъра си при проблем със драйверите(липса на звук, не работещи периферни устройства – принтери скенери,камери) при проблеми със вируси и spyware(изскачащи прозорци, много бавна и нетипична работа на компютъра). За инсталация на специфични програми и т.н. Както и за проблеми свързани с необходимост от диагностика на компютъра. Единствената разлика при Дистанционната Поддръжка е в това, че всичко това ние можем и правим през интернет, без да е необходимо разнасяне на компютъра или лаптопа.

Услугата позволява наш специалист да поправи компютъра Ви от разстояние, през интернет, чрез стартирането на малка програма. Вие наблюдавате всички наши действия пред монитора си. Без посещения в дома Ви, без нужда да излизате навън. Услугата изисква наличие на работеща интернет връзка. Вие контролирате целият процес и можете да прекъснете връзката, по всяко време от иконата /прозорец/ ,позиционирана долу вдясно. Чрез тази услуга бихме могли да отстраним вирус, спай, да изчистим системна грешка, да подобрим скоростта на работа на компютъра Ви, да инсталираме програма, да инсталираме принтер, скенер или драйвер за ново устройство.

Просто и безопасно споделяне на екрана по Интернет; инструмент за споделяне на екрана, проектиран за хора с всякакво ниво на технически умения. TeamViewer разширява границите на традиционното споделяне на екрана, като позволява на потребителите с елементарни технически познания да се свързват от всяко място през Интернет за секунди, без да променят настройките на защитната стена или на маршрутизатора. Инсталирането отнема само няколко минути и не се изисква регистрация. Безопасността е вградена във всички аспекти на TeamViewer. Данните за сесията се шифроват в крайните точки преди изпращането, със 128-битов алгоритъм на шифроване, използващ случайно генериран 9 – цифрен код за достъп.

  1. Свързвате се с нас, чрез прозореца дясно или чрез някои от другите начини за контакт, и ни обяснявате какъв е проблема които имате.
  2. В зависимостот сложността на проблема и времето което е необходимо за отстранавянето му, нашия специалист ще Ви посочи конкретна цена за извършване на услугата, която трябва да заплатите по удобен за вас начин – Банков превод, ePay, или по друг начин
  3. Веднага след потвърждаване , наш специалист ще ви изпрати програма, която да стартирате на компютъра си, за да може тои да влезе и отстрани проблема ви.
Share