Унитрейд електроникс” ЕООД – КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ  и Магазин,  Лозенец

Продажба, ремонт и подръжка на компютри, лаптопи, монитори, принтери, GSM-и, таблети

Мобилен : 0897 955 606;  Skype: unitradee ; mail: unitradee@gmail.com

/ за спешни случаи работим и в неделя /

         Имате нужда от бърз ремонт на Вашия  компютър. Фирма “Унитрейд електроникс”  – КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ Лозенец, извършва експресен и качествен сервиз на компютърна техника. При необходимост по домовете или в офиса на клиента,  след  уговорено време за посещение и цена. Предлагаме и широка гама от компютърни услуги на атрактивни цени на пазара на IT услуги.

С КАКВО СЕ  РАЗЛИЧАВА КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ Лозенец – “Унитрейд Електроникс”  ОТ ОСТАНАЛИТЕ СЕРВИЗИ ЗА КОМПЮТРИ? – ПОВЕЧЕ ОТ 25 ГОДИНИ ОПИТ, НАД 8000 РЕДОВНИ КЛИЕНТИ , ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО В ЛОЗЕНЕЦ, БЛИЗО ДО ВАС.

        “Унитрейд електроникс” ЕООД разполага с  КВАЛИФИЦИРАНИ компютърни специалисти, чиято задача е разрешаването и отстраняването ВСЯКАКВИ на компютърни повреди.

СПЕСТЯВАМЕ ВРЕМЕ И ПАРИ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ?

        При нас в КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ Лозенец, нашите компютърни услуги са на конкурентни цени с тези на останалите компютърни сервизи. Но това не е най-важното.  Имаме голям опит и гарантираме качествено решение на Вашият проблем. Това обезмисля ходенето Ви  по компютърни  фирми  и пръскането на излишни пари по транспортирането на повредената техника.

ПРОДАЖБА НА ЦЯЛАТА ГАМА КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И ПЕРИФЕРИЯ, НАЛИЧНА НА БЪЛГАРСКИЯТ ПАЗАР ( виж : www.hardware.bg)

В състояние сме  Ви предложим цялата гама от IT продукти налични на нашият пазар ( компютърни системи , лаптопи, компютърни компоненти и периферия, софтуерни продукти – операционни системи и приложен софтуер), на най-добри цени.  От Вас се иска само да се свържете с нас и  убедите в това.

ПРОДАЖБА НА УПОТРЕБЯВАНА  КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА

Предлагаме и ограничен набор от IT продукти за вторична употреба. Въпросните компоненти или системи са след основна профилактика и проверка и се продават с гаранция или възможност за връщане.