Почистване на лаптоп

Лаптопа  загрява много бързо ! Рестартира се или забива ! Работи  бавно ! Или защо трябва да се почиства лаптопа ?

Запрашаването води до прегряване на видео картата , чипсета или процесора . Характерните проблеми от прегряване на чиповете са , че лаптопа забива , изключва се или въобще не тръгва да работи. Тогава често освен почистване се налага да се прави ремонт , който в повечето случаи е финансово неприятен !

Когато това се случи, ефектът върху вашия лаптоп  / ноутбук / може да бъде фатален, тъй като това може да повреди сериозно компонентите на системата. Ако вашият ноутбук е на 1 или 2 години и все още не сте го почистили, то вие сте чакали доста дълго. Не чакайте да стане твърде късно !

Годините практика ни показват, че за да работи всеки лаптоп нормално е добре тези , които се използват в домашна обстановка да се почистват всяка година , а тези които се ползват в офис , да се почистват на около 6 месеца

Поради сложността в разглобяването и сглобяването на лаптопа ( в повечето случаи се налага използването на часовникарски умения ) ,  е необходимо тази процедура да се извърши от специалист.

Съвета ни е, по едно и също време направите и смяна на термо-паста /термоконтактна-паста/ на лаптопа с нова, поради това че старата термо-паста застарява и нейната топлинна проводимост намалява

Не допускайте да се стигне до тук:

Почистване на лаптоп

Почистване на лаптоп

Почистване на лаптоп

Още снимки с замърсени лаптопи

Почистване на лаптоп