Сглобяване ( асемблиране ) на компютър – Лозенец

https://hardware.bg/kompyutri-i-laptopi/komponenti

Асемблиране (сглобяване) на компютърна конфигурация

В голяма степен е вярно твърдението, че всеки би искал сам да си асемблира компютърна система, особено когато става дума за домашен компютър. Все пак има някаква тръпка в това сам да подредиш компонентите в кутията и да ги поставиш по начин, по който на теб повече би ти допаднал. Доста потребители сами се наемат със сглобяване на компютъра, но допускат елементарни грешки, които в някои случаи нямат пряко значение за стабилността на системата, но в други биха могли да си създадат големи главоболия, без дори да го осъзнават.

Трябва също да кажем, че асемблирането на един компютър в никакъв случай не е просто нареждане на определени компоненти в една компютърна кутия, свързване на кабели и стартиране на събраната “машина”. Някои по-изкусни асемблатори биха уточнили дори, че това е цяло изкуство. Вероятно сте забелязвали снимки в интернет как определени хора подреждат по специфичен начин интериора на системата си така, че да изглежда дори красиво. А красота и компютри са две понятия, които са почти толкова далечни, колкото вода и електроника.

КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ  Унитрейд Лозенец София предлага различни варианти на компютърни конфигурации както за офиса, така и за дома. Работа с офис приложения, интернет и филми, работна станция или геймърски компютър – ние ще Ви предложим различни варианти според вашите изисквания и нужди.

Също така е много важно компонентите да бъдат добре подбрани, за да подхождат оптимално един за друг.
Безпредметно е например да се дават големи суми за видеокарта, ако процесора е слаб.

Сглобяване на компютърна конфигурация, е отговорна работа, която изисква внимание и опит.
Ние ще асемблираме ( сглобим ) частите, които имате ( или желаете да имате ), по безкомпромисно прецизен начин.

Опитът ни в следствие на хилядите сглобени от нас компютри, ще бъде изцяло във Ваша полза.
Ние не просто ще “навържем” компонентите, но и ще организираме въздушния поток във Вашата компютърна кутия по най-добрия за конкретния компютър начин – кабелите няма да са пръснати напосоки, и охлаждането в компютърната кутия ще е на оптималното за модела и ниво.

 Кутии

https://hardware.bg/kompyutri-i-laptopi/komponenti/danna-platkaДънни платки

Процесори

Памети

Видео карти

Захранващи модули

Сглобяване на компютър – Лозенец